Servicii

Misiunea noastră

Suntem aici pentru a vă fi alături

Denumire serviciuDuratăPreț (lei)
Ședință individuală de psihoterapie60 de minute150-300
Ședință de psihoterapie de cuplu90 de minute200-400
Ședință grup de terapie120 de minute100-150
Ședință psihodiagnostic60 de minute200-300

Luni - Vineri
9:00-18:00

Detalii

Oferta noastră

Vă invităm să aprofundați serviciile pe care le oferim din toată inima

psychologist-z-03

Evaluare clinică

Dacă aveți nevoie de un raport sau doar vă doriți să știți unde vă situați față de restul persoanelor din România, clinicienii noștri au pregătite instrumentele potrivite
DSC_6254

Stagii de practică

Clinica noastră își propune să contribuie la dezvoltarea viitorilor profesioniști prin oferirea de oportunități cât mai reale, fără a sacrifica partea didactică
psychologist-z-04

Psihoterapie

Scopul terapeuților noștri nu este să vă „repare”, ci să vă ajute să construiți acea viață la care uitându-vă ulterior să puteți spune din toată inima: „Uau, ce călătorie!”
DSC_5900

Dezvoltare profesională

Cele mai valoroase daruri sunt cele care pot fi date mai departe. Pregătirea terapeuților este un alt mod de a fi alături celor aflați în dificultate. Formulare de înscriere
psychologist-z-24

Webinarii

Pentru momentele în care vă doriți să beneficiați de experiența unui workshop, din scaunul cel mai confortabil - cel de acasă. Materiale înregistrate și formulare de înscriere
psychologist-z-25

Workshopuri

De la întâlniri de o oră la câteva zile pline de activități, veți găsi aici tot felul de ateliere practice. Iar dacă vreți să adaptăm un workshop pentru un anumit context, nu ezitați să ne contactați
Există multe alte opțiuni

De ce să ne alegeți pe noi?

O echipă va realiza întotdeauna mai mult decât o singură persoană, iar diversitatea intereselor și a specializărilor psihoterapeuților din cadrul Clinicii Terra-Pi vă garantează o expertiză vastă și cuprinzătoare. Membrii echipei noastre interdisciplinare sunt pregătiți să vă ofere susținerea pe care o căutați.

Vă invităm la întâlniri!

Ședințe de grup, workshopuri, cursuri -online sau în clinică, gratuite sau contra cost, toate opțiunile sunt acoperite. Descoperiți ce avem de oferit!

FAQ

Întrebări frecvente

 

Propunerea noastră este să ne contactați, rezumând in 2-3 fraze dificultatea cu care vă confruntați sau dorința care vă aduce aici iar noi vă vom propune o variantă și vă vom explica de ce o considerăm oportună.

Fie că aveți în minte diferite servicii și nu vă este clar care este cel mai potrivit sau că încă nu considerați că aveți toate informațiile necesare luării unei decizii, suntem aici pentru a aduce claritate.

Nimic mai departe de noi decât dorința de a fi persoanele care au un ciocan și văd peste tot cuie. Totuși, ne dorim să vă facem cunoscut faptul că psihoterapia are aplicabilitate și în dezvoltarea empatiei și a abilităților de comunicare, optimizarea echilibrului dintre viața personală și carieră, armonizarea relațiilor cu familia sau prietenii, adaptarea la schimbări de viață și autocunoaștere.

Dacă ați ajuns pe website-ul nostru și v-a atras această întrebare, este foarte probabil ca totuși să vă confruntați cu o situație dificil de gestionat pe cont propriu. Va invităm și vă sfătuim să ne contactați pentru programarea unei consultații prin intermediul căreia veți afla cum puteți adresa această dificultate, pe cont propriu sau cu ajutorul nostru. Vă asigurăm de faptul că respectăm nevoia fiecăruia de a își gestiona în mod independent provocările.

Ne-am dori mult să avem un răspuns îmbucurător la această întrebare, unul care să vă încununeze cu succes inițiativa. Este totodată necesar să respectăm nevoia fiecărei persoane de a încerca să adreseze singură dificultățile întâlnite. 

Ceea ce vă recomandăm noi, într-o astfel de situație, este să ii prezentați propunerea de a apela la psihoterapie într-o manieră care să invite la dialog, împreună cu motivele pentru care credeți că psihoterapia i-ar fi benefică. În plus, vă sfătuim să încercați să fiți alături de această persoană, chiar dacă considerați că nu știți cum ați putea-o ajuta. Dorință dumneavoastră de a fi acolo, de a asculta cu empatie și de a încerca să înțelegeți, îi va fi de mare ajutor. 

În cele mai multe cazuri, propunerea de a apela la psihoterapie este mai bine primită atunci când apare în contextul unor discuții pline înțelegere și compasiune.

Ne-am propus să venim cât de mult posibil întâmpinarea persoanelor care au nevoie de ajutorul nostru și totuși nu au posibilitatea de a-l accesa. În munca noastră zilnică, întreprindem eforturi susținute pentru a veni în sprijinul comunității: dezvoltăm proiecte de voluntariat, vă punem la dispoziție (prin intermediul site-ului) materiale gratuite si organizăm ședințe de psihoterapie gratuite (limitate ca număr) în cadrul anumitor proiecte.

Suntem conștienți de faptul că problemele de sănătate mentală devin adesea principalele cauze de inabilitate a populației. Cunoaștem și contextul național care pe de o parte încă nu permite decontarea ședințelor de psihoterapie prin Casa de Asigurări de Sănătate și pe de cealaltă parte nici nu dispune de posibilitatea de a asigura aceste servicii prin intermediul școlilor, universităților sau a spitalelor.

Contactați-ne pentru a afla mai multe.

Dacă vă aflați în această situație, vă poate ajuta accesarea ședințelor de psihoterapie în mediul online sau prin auto-ajutor. Pe acesta din urmă, vi-l puteți oferi singuri, accesând informațiile de pe website-ul nostru sau prin achiziționarea cărților adecvate dificultății cu care vă confruntați (pe acestea le veți găsi în curând într-o secțiunea dedicată). Dacă însă acest lucru nu contribuie la ameliorarea stării dumneavoastră, vă sfătuim să vă programați o ședință de psihoterapie (online sau in cadrul clinicii) pentru a vă ajuta să găsiți o modalitate în care să puteți primi ajutorul de care aveți nevoie in propriul dumneavoastră context de viață.

Luni - Vineri
9:00-18:00