Drd. Andreea Aștefanei

Psihoterapeut

Munca mea în cabinet, precum și cea de cercetare și predare e ghidată de fascinația față de mintea umană, de modul în care gândim și simțim, de cum ajung să se desfășoare viețile noastre pline de provocări și momente frumoase.

Abordarea mea e ghidată de credința că unul dintre cele mai importante lucruri de care avem nevoie e să simțim că există cineva care chiar înțelege prin ce trecem și, în plus, ne susține în atingerea planurilor și viselor noastre. De aceea, în întâlnirile cu clienții mei încerc să ofer un spațiu în care este loc pentru orice emoție, nevoie sau neliniște. Oricât de apăsătoare sau rușinoase ar fi, le privim pe toate cu înțelegere, deschidere și compasiune. De asemenea, împreună, ne uităm nu doar la lucrurile dificile, ci și la cele care entuziasmează și dau sens.

Pentru a crea o experiență cât mai potrivită fiecărei persoane, îmbin tehnici din Terapia prin Acceptare și Angajament (ACT), Terapia Cognitiv-Comportamentală (CBT), Terapia Schemelor (ST) și Terapia Centrată pe Emoții (EFT).

Programează o ședință cu Andreea