Adela Anănuță, MA

Psiholog clinician, Psihoterapeut

Eu sunt Adela, absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Universitatea Babeș-Bolyai, cu licență în specializarea Psihologie, și master în specializarea Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie. Sunt acreditată de Colegiul Psihologilor din România pe specializările psihologie clinică, respectiv psihoterapie cognitiv-comportamentală.

În practica mea folosesc o paletă de tehnici și exerciții din Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală, Terapia Acceptării și Angajamentului, respectiv Terapia Schemelor, fiind atentă ca povestea persoanelor din fața mea și resursele acestora să fie onorate în demersul pe care îl construim împreună. Mizez pe colaborare în relația terapeutică, având încredere că fiecare persoană poate alege să acționeze în direcția vieții pe care și-o dorește, având suficient sprijin, încurajare și ghidaj.

Atât în viața profesională, cât și în cea personală, mă ghidez după valori precum respectul față de experiența și povestea celorlalți, dezvoltarea potențialului fiecăruia, și nu în ultimul rând, bunătatea îndreptată nu doar spre ceilalți, ci și înspre noi înșine. Cu răbdare și căldură, încurajez autenticitatea și exprimarea individualității fiecăruia, și sunt recunoscătoare să iau parte la poveștile de viață ale oamenilor cu care interacționez.

Programează o ședință cu Adela