Teodora Brudasca, MA

Psiholog Clinician și psihoterapeut

Numele meu este Teodora Brudasca, am terminat Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și Masteratul de Psihologie Clinică, Psihoterapie și Consiliere Psihologică la Cluj Napoca. Sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu formare cognitiv comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor Români. 

Fac parte din echipa Terra Pi și lucrez la o școală privată ca si profesor de psihologie și consilier școlar. În ceea ce privește experiența mea ca și terapeut, aceasta cuprinde terapia tulburarilor mentale precum: anxietate, depresie, autism, tulburări de personalitate, dar cuprinde și dezvoltare personală (atât în rândul adulților cât și în randul copiilor și adolescentilor). Momentan abordările pe care le folosesc în terapie sunt CBT, ACT și Schema Therapy, acestea le folosesc în funcție de nevoile pacienților. 

Câteva cuvinte care mă descriu sunt: pozitivă, înțelegătoare, caldă, empatică, muncitoare și spirituală. Sunt o persoana concentrată pe dezvoltarea celorlalți dar și pe dezvoltarea proprie. Vreau să învăț lucruri noi care mă ajută să ajung cu un pas mai aproape de valorile mele, iar una dintre aceste valori este a aduce o schimbare în lume. Consider ca a fi terapeut este schimbarea pe care pot eu sa o aduc în lume. 

Programează o ședință cu Teodora